پاورپوینت تفاوت معماری انسان با مورچه در معماری بیونیک
نوشته شده توسط : علی محمد
پاورپوینت-تفاوت-معماری-انسان-با-مورچه-در-معماری-بیونیک
پاورپوینت تفاوت معماری انسان با مورچه در معماری بیونیک
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: pptx
تعداد صفحات: 60
حجم فایل: 3597
قیمت: 7000 تومان

بخشی از متن:
این پاورپوینت در موردتفاوت معماری انسان با مورچه در معماری بیونیک در 60 اسلاید زیبا و شامل مقدمه، تفاوت معماری انسان با مورچه در معماری بیونیک،معماری مورچه،معماری بیونیک،bionic،معماری موریانه،انسان طبیعت معماری،الهام از لانه مورچه در معماری،معماری، و.... می باشد.

قسمتی از متن پاورپوینت:

مقدمه

انسان از ابتدای آفرینش به نوعی از محیط زیست اطراف خود الهام گرفته است و در ساخت و طراحی وسایل مورد نیاز خود از آنها استفاده کرده است.بیونیک و معماری بیونیک علمی است که به الهام یابی فنی از ساختمانها ، رفتارها و ارتباطات گوناگون عالم جانداران می پردازد.
عنکبوت ها با طراحی و بافتن ریسمان هایی که به استحکام پولاد هستند ، برای خود آشیانه هایی می سازند ، يا زنبورها با رعایت کلیه قوانین هندسی ، پناهگاهی امن و مطمئن برای خود طراحی می کنند.
موریانه ها خانه های خود را در بیابان ها در هوایی بسیار گرم می سازند و تلاش می کنند با کندن راه هایی پیچیده در خاک ، سیستم گرمایی و تهویه داخل لانه های خود را خنک و متعادل نگه دارند.
خاک انباشت لانه های آنها به صورت یک مجموعه کامل طراحی شده تا بتوانند نیازهای طبیعی خود را تامین کنند. اینها نیز معمارند ولی معمارا نی طبیعی.
طی حدود 3/8 میلیارد سال از آفرینش زمین ، طبیعت خود ، طراح و معمار نهایی است. طی این مدت گیاهان و جانوران توانسته اند با طراحی لازم بر مشکلات محیط زیست فائق آیند بیونیک که در لغت به معنی"زیست شناختی " یا " به کارگیری اندام های ساختگی طبیعی" آمده است برای اولین بار توسط دانشمند آمریکایی به نام جک .ای.استیل در سال 1959 به کار برده شد.
وی بیونیک را علم سیستم هایی که شالوده و پایه تمامی سیستم های زنده است می دانست .
انسان در طول زندگی خود سعی دارد که برای ساخت و طراحی مکانها و وسایل مورد نیاز خود از طبیعت و محیط زیست اطراف خود الهام بگیرد.
به عنوان مثال ، ساختمان بدن خفاش برای لئوناردو داونچی ایده ای بود تا بتواند ماشین پرنده را طراحی کند.
یروهای عضلانی و در عین حال سرعت زیاد دلفین ها ، جرقه ای برای ساختن زیردریایی بود و یا می تواند به سامار اشاره کرد ، که این میوه پس از جدا شدن از گیاه مورد نظر، بال هایش را با زاویه ای مشخس باز کرده و به صورت منحنی و با وزش باد شروع به چرخش کرده وسپس آرام به زمین می افتد. دانشمندان با الهام گیری از این گیاه به طراحی بالگرد ، روی آوردند.
در زمینه خود معماری وساخت با وسایل ساختمان نیز معماران ومهندسین از عالم طبیعت بهره گرفته اند که از آن جمله می توان به شکل مارپیچ داخلی نوعی صدف به نام کونوس که برای طراحی خانه ها استفاده شده ، اشاره کرد.

بناها در معماری بیونیک یا معماری طبیعی یا با استفاده از مواد شکننده و نا پایدار ساخته می شوند و یا از یک مکان طبیعی که در زمین یا صخره شکل گرفته استفاده می شده است یکی از این مکان های طبیعی ، غارها هستند. معماری غاری که معمولا جنبه ای ازمعماری مقابر ، است از عصر باستان وجود داشته و از بارزترین نمونه های این سبک معماری می توان به معابر کاتوکومب رم و ناپل و مقابری در لبنان اشاره کرد.
کلیساهای سنگی در ارمنستان و نیز غارهای بسیار بزرگ مسکونی مکشوف در گورمه ترکیه و ماترا در جنوب ایتالیا ، نیز از دیگر نمونه های این سبک معماری است. این بناها احتمالا چیزی شبیه به لانه های بزرگ موریانه ها که هزاران موریانه را در خود جای می دهند ، بوده اند.معماری گلی یا خاکی را نیز می توان یکی از شاخه های معماری طبیعی در نظر گرفت. شهرهای قدیمی و تاریخی همچون صنعا در یمن یا ساختمانهای گلی دو گون در مالی نمونه هایی از این سبک هستند.
معماری بیونیک ، فقط محدود به چند نقطه خاص در دنیاست.

از مشهورترین نمونه ها که در آنها از سبک بیونیک برای طراحی و ساخت انها به کار برده شده،می توان به بنای زیر اشاره کرد:
- بانک کارمرز در فرانکفورت آلمان
- ساختمان اینونیک در کمبریچ
- پروژه همزیگری صنعتیkalundborg در دانمارک

با اینکه امروزه سبک معماری بیونیک گسترش فراوان یافته و استقبال از آن در سراسر جهان رو به افزایش است ولی باید به طور کلی به این مسئله توجه داشت که جزئ به جزئ از طبیعت و محیط زیست اطراف برای هر پروژه ای کار ساده ای نیست و باید کلیه مسائل جغرافیایی آب و هوایی ، اقتصادی و... را در نظر گرفت.

موريانه ها

موريانه‌ها به‌صورت اجتماعي با تقسيم كار بين افراد طبقات مختلف، زندگي مي‌كنند. افراد اين طبقات از نظر ظاهر و رفتار متفاوت مي‌باشند و چرخه‌ي زندگي پيچيده‌اي را دارند. اين طبقات به مولدين بالغ، كارگرها و سربازها تقسيم مي‌شوند. مولدين بالغ به رنگ خرمايي روشن تا قهوه‌اي مايل به قرمز تا سياه متغير مي‌باشد. اندازه‌ي حشرات كامل با بال‌ها از 7/12 ميليمتر تا 4/25 ميليمتر مي‌باشد. از مشخصات ديگر چشم‌هاي كاملاً رشد يافته، بال‌هاي غشايي، دو جفت شاخك تسبيحي شكل و آرواره‌هاي بالايي كه به وضوح قابل مشاهده هستند، مي‌باشند.
در طول زمان‌هاي خاصي از سال، موريانه‌هاي بال‌دار، كلني را در گروه‌هايي كه همان Swarmer ها هستند ترك مي‌كنند. در طول اين زمان حشرات كامل ممكن است به سمت نور جلب شوند. همان‌طور كه بال‌دارها (جنس نر و جنس ماده) روي زمين فرود مي‌آيند بال‌هاي آن‌ها مي‌افتد و شروع به جستجوي محلي مناسب براي تأسيس كلني مي‌كنند.

جنس‌هاي نر از طريق بو يا فرمون به جنس‌هاي ماده جلب مي‌شوند و جنس ماده را تعقيب مي‌كنند. آن‌ها با همديگر داخل چوب يا خاك مرطوب، كه به گونه بستگي دارد، وارد شده و اطاقكي را كه جفتگيري در آن صورت مي‌گيرد و ملكه در آن‌جا شروع به تخم‌گذاري مي‌كند را ايجاد مي‌كنند. هر سال از ميليون‌ها بال‌داري كه پرواز مي‌كنند تنها درصد كمي از آن‌ها (معمولاً كمتر از يك درصد) موفق به ايجاد كلني مي‌شوند.طبقه‌ي كارگر از مهمترين طبقاتي هستند كه صاحب‌خانه‌ها مي‌بينند و مسئوليت انجام كار داخل كلني را به‌عهده دارند. كارگرها وظيفه‌ي مراقبت از تخم‌ها و افراد جوان، ساختن تونل‌هاي كلني و در صورت خراب شدن تعمير آن‌ها، جمع‌آوري غذا، كمك به موريانه‌هاي ديگر زماني كه آن‌ها پوست‌اندازي يا رشد مي‌كنند و تيمار نمودن، تميز كردن و تهيه‌ي غذا براي هم‌لانه‌اي‌هاي ديگر و يكديگر را برعهده دارند. اگر حمله‌اي به‌وسيله‌ي مورچه‌ها و يا موريانه‌هاي خارجي صورت گيرد، كارگرها در دفاع از كلني به‌ سربازها كمك مي‌كنند. فعاليت اصلي طبقه سرباز دفاع از كلني در برابر موريانه‌هاي ديگر و مورچه‌ها مي‌باشد. موريانه‌ها براي دفاع از آرواره‌هاي برآمده‌ي بزرگ خود استفاده مي‌كند.براي انتخاب روش مديريتي هر نوع موريانه تشخيص آن‌ها مهم مي‌باشد. بنابراين جمع‌آوري نمونه‌هايي از موريانه‌هاي سرباز و در زمان ممكن موريانه‌هاي بال‌دار مهم مي‌باشد. مورچه‌هاي بال‌دار غالباً با موريانه‌هاي بال‌دار اشتباه گرفته مي‌شوند اما براي تفكيك اين دو حشره چندين مشخصه وجود دارد كه با چشم قابل رؤيت مي‌باشد.

مورچه‌ها دو جفت بال شفاف نا‌مساوي دارند در حالي‌كه موريانه‌ها چهار بال مساوي دارند كه معمولاً به سمت عقب روي بدن قرار مي‌گيرند. گاهي اوقات موريانه‌ها را از آن جهت كه شبيه مورچه‌ها به‌نظر مي‌رسند به‌عنوان مورچه‌هاي سفيد مي‌شناسند .
در حال حاضر بیش از 2600 گونه‎ی مختلف از موریانه‎ها شناسایی شده‎اند با این وجود همه این افراد متفاوت را می‎توان در چهار گروه مشخص قرار دارد:
1) موریانه‎های چوب مرطوب
2) موریانه‎های چوب خشک

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 




:: برچسب‌ها: تفاوت معماری انسان با مورچه در معماری بیونیک,معماری مورچه,معماری بیونیک,bionic,معماری موریانه,انسان طبیعت معماری,الهام از لانه مورچه در معماری,معماری ,
:: بازدید از این مطلب : 139
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 اسفند 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: